Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

Hairextensions laten
zetten?

Langer haar vol volume

Om dun en futloos haar een boost te geven is een haarverlenging de oplossing. PEM is gespecialiseerd in extensions zetten en maakt gebruik van de allerbeste kwaliteit haar. Wil je hairextensions in Weert laten zetten? Dan helpen wij jou graag! Wij hebben jarenlange ervaring in het zetten van hairextensions, dus voor een mooie volle haardos ben je bij ons aan het juiste adres.

Haarverlenging

Verschillende technieken

Er zijn verschillende methodes voor het laten zetten van extensions en daarom vergt het zetten veel kennis. De haarspecialisten van PEM zijn gespecialiseerd in haarverlenging door middel van diverse technieken en bekijken samen met jou wat er mogelijk is. Wil je weten welke techniek het beste bij jou past? Dan kun je altijd een afspraak maken voor gratis extension advies.

De verschillende soorten technieken zijn:

  • Plak matjes
  • Clip-in matjes
  • Flip-in matjes
  • Losse extensions die zijn bevestigd met micro rings;
  • Losse extensions die zijn bevestigd met waxjes welke worden gesmolten in je haar;
  • Wefts die zijn bevestigd met micro rings;
  • Wefts die zijn bevestigd met vlechtjes in je eigen haar.

De beste kwaliteit Remy extensions van 100% echt haar 

Wij werken alleen met het allerbeste kwaliteit haar en de beste extensions. De extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijke haren en zijn niet gesorteerd op aanzet en punten, zodat de extensions altijd in de juiste richting aangebracht kunnen worden. De haarextensions zijn dik gevuld en verwijderd van korte haren, zodat je altijd mooie volle punten hebt. Verder zijn de extensions niet behandeld met siliconen of oliën waardoor het haar bij het gebruik van de juiste producten zo lang mogelijk mee kan gaan. Zo kun je nadat je hairextensions hebt laten zetten nog lang genieten van je volle haardos met jouw ideale lengte. 

 Inkopen van hairextensions doen we enkel via de 'CHIQ human hair winkel'. Haar extensions van topkwaliteit!

Hairextensions laten zetten in Weert?

Wil je graag extensions laten zetten? Dat is mogelijk bij haarstudio PEM in Weert. Wij creëren graag een volle haardos door middel van hairextensions van hoge kwaliteit. Lees in onze blog meer over haarverlenging of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor extensions zetten.

Benieuwd welke techniek het beste voor jou is of wil je meer informatie over hairextensions laten zetten? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis extension advies.

Salon
Onze Salon is geopend op afspraak!

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Afspraak maken
Socialize Updates van Facebook en Instagram
Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
22Dec
Tijd voor iets nieuws
11Jan
Kleurcorrectie
27Nov
Stijltang slecht voor je haar?
Volg ons
KLANTENSTOP
Let op

KLANTENSTOP

Beste bezoeker,

Wat tof dat je ons gevonden hebt.
- Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
- Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

Wie weet tot ziens!

Liefs Pem & Laura. 

Sluiten