Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Haarverlenging: hoe zit dat nou?

  Geplaatst op: 19-03-18
  Haarverlenging: hoe zit dat nou?

  Haarverlenging

  Door de jaren heen is haarverlenging steeds populairder geworden. Zeker dit seizoen aangezien lang, langer, langst dé trend is. Ik hoor veel vragen voorbij komen: Is het slecht voor je haar? Welke manieren zijn er? Is het veel werk? Zie je het? Doet het pijn? Ik deel graag mijn ervaringen met jullie.

  Gespecialiseerd in haarverlenging

  Heb je interesse in een haarverlenging? Dan ga ik samen met je kijken wat mogelijk is. Ik ben gespecialiseerd in haarverlenging dmv verschillende technieken. Mijn favoriete techniek: wefts!

  Welke verschillende technieken zijn er?

  • Losse extensions bevestigd met waxjes (deze worden gesmolten in je haar)
  • Losse extensions bevestigd met micro rings
  • Wefts bevestigd met vlechtjes in je eigen haar
  • Wefts bevestigd met micro rings
  • Clip-in matjes
  • Plak matjes
  • Flip-in mat

  Is het slecht voor je haar?

  Hier zijn verschillende antwoorden voor. Je hoort vaak van mensen: nooit meer! Mijn haar is helemaal afgebroken na extensions... Dit is niet normaal! Een goed gezette haarverlenging is namelijk NIET slecht voor je haar! Dit geldt voor alle bovenstaande technieken. Laat je haarverlenging dus altijd zetten door een gespecialiseerde salon. Als het namelijk niet goed gezet wordt kan je haar afbreken en kun je zelfs kale plekken krijgen. Wil je weten welke techniek het beste bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis extension advies.

  Zie je het niet zitten?

  Het antwoord op deze vraag komt eigenlijk al terug in het stuk hierboven, als het goed wordt gezet en de juiste hoeveelheid haar wordt geplaatst zie je het niet zitten. Dan doet het ook niet pijn. Wordt er teveel haar gezet voor de hoeveelheid haar die je van jezelf hebt, dan zie je het zitten én kan het pijn doen als je een gevoelige hoofdhuid hebt.

  Is het veel werk?

  1 antwoord: JA! Ik hoor vaak van klanten dat ze een haarverlenging willen omdat het lekker makkelijk is, dan zit je haar altijd goed. Een haarverlenging is niet makkelijk en zit zeker niet altijd goed. Je hebt eens zoveel haar op je hoofd, dit ben je niet gewend. Het wassen van je haar neemt extra tijd in beslag, het droogt langzamer door de hoeveelheid haar, en het dient na het föhnen altijd nog even bewerkt te worden met een krul- of stijltang. Kies je voor een clip-in of flip-in dan hoef je deze niet mee te wassen, maar blijft het meer werk om het goed in model te brengen. Voordeel hiervan is wel dat je het niet dagelijk hoeft te doen maar ervoor kunt kiezen om ze alleen in het weekend in te doen. Neem dus nooit een haarverlenging omdat het ''lekker makkelijk'' is. Ik raad het zeker iedereen aan (kan zelf niet meer zonder) maar je moet er wel wat voor doen.

  Met welke haarextensies werken we?

  Wij werken enkel en alleen met de haarextensies van CHIQ Human Hair. Deze haarextensies bestaan uit 100% Remy human hair. Hierdoor hebben de haarextensies een prachtige glans en klitten de extensies niet snel. Wel zo fijn voor jou dus! De haren zijn double drawn en afkomstig vanuit Europa waardoor ze prachtig samensmelten met jouw eigen haardos.  

  Heb je interesse in een haarverlenging? Neem dan contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

  Haarverlenging

  Liefs Pem

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten