Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

Kapsalon in Weert

Luxe dames- en herenkapper

Bij PEM staan service, vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal. Wij hebben vele jaren ervaring en staan klaar voor dames én heren. Als kapster in Weert kan PEM met veel persoonlijke aandacht een kapsel vinden dat mooi bij jouw persoonlijkheid en wensen past. Voor knippen, kleuren en haarverlengingen ben je bij onze kapsalon in Weert aan het juiste adres!

PEM Weert

Service & persoonlijke aandacht staan centraal

Onze haarstudio in Weert kenmerkt zich als luxe dames- en herensalon waar beleving, service en kwaliteit op de eerste plaats staan. Het maakt niet uit of je komt voor een kleur- of knipbeurt, een heerlijke wasmassage of een totale make-over: wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Een kapsel moet passen bij jouw persoonlijkheid en daarom creëren wij graag een exclusieve look voor jou. Zie je er stralend uit en voel je je goed, dan zal dat ook door anderen opgemerkt worden!

Tijd voor jezelf

De sfeer bij PEM is levendig, persoonlijk en dynamisch. Je bent altijd welkom om even binnen te wandelen en te vragen om advies. Dankzij ons scherpe oog voor de individuele stijl van onze klanten, technische vaardigheden, passie en het volgen van intensieve trainingen vormt onze kapsalon in Weert een haarstudio waar zowel dames als heren de beste versie van zichzelf worden.

Ben je toe aan een haar make-over, wil je je haar laten verven of ga je voor een goed geknipte coupe? PEM laat graag jouw uiterlijk bloeien! Vanaf het moment dat je bij ons in de stoel zit ervaar je rust en tijd voor jezelf. Wij nemen alle tijd voor je en geven je een eerlijk haaradvies. In onze haarstudio in Weert staan wij klaar voor zowel dames als heren en ook de kids zijn welkom.

Op zoek naar een kapsalon in Weert?

Kapsalon Pem

Onze haarstudio in Weert is gelegen in het centrum en daardoor goed bereikbaar. De salon is gevestigd aan de Maasstraat 6 en de deur staat altijd voor iedereen open! Wil je graag advies, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Dan mag je natuurlijk ook altijd even langskomen in de salon.

Zoek je een kapper in Weert centrum? Maak dan een (online) afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je graag een compleet nieuwe look? Ook dat kan! Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor een visagiebehandeling. Wij staan graag voor je klaar!

Salon
Onze Salon is geopend op afspraak!

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Afspraak maken
Socialize Updates van Facebook en Instagram
Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
22Dec
Tijd voor iets nieuws
11Jan
Kleurcorrectie
27Nov
Stijltang slecht voor je haar?
Volg ons
KLANTENSTOP
Let op

KLANTENSTOP

Beste bezoeker,

Wat tof dat je ons gevonden hebt.
- Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
- Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

Wie weet tot ziens!

Liefs Pem & Laura. 

Sluiten