Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Extensions zetten?

  Heb jij al een tijdje gedroomd van een vollere bos haar en/of langer haar willen hebben?
  Vroeger moest je tevreden zijn met het haar dat je van nature hebt gekregen maar tegenwoordig hoeft dat niet meer zo te zijn!

  Welkom op de webpagina van PEM over 'extensions echt haar'

  Gediplomeerd in extensions zetten

  Hair extensions zijn al jarenlang een populaire trend. Brunettes, blondines rood haar en ook zwarte extensions zijn tegenwoordig volop verkrijgbaar … voor ieder wat wils dus. PEM Weert is gediplomeerd en gespecialiseerd in het zetten van wefts human hair extensions. Indien je een afspraak wilt maken ga dan naar onze contact pagina of bel ons via het nummer: 0495-218 667.

  REMY extensions van 100% Europees echt haar

  We werken in onze extensions salon enkel met de beste kwaliteit haar. 100% echt menselijk haar dat ook wel REMY kwaliteit wordt genoemd. Dat wil met name zeggen dat alle haarschubben één richting op staan en dat betekent o.a. geen klitten en knopen. Dit bevordert de houdbaarheid en “look” van je nieuwe kapsel. Inkopen doen we dus enkel via de 'CHIQ human hair winkel'  want hun haar extensions zijn van topkwaliteit.

  De extensions blijven lang goed zitten, ze vallen goed in model en hebben een prachtige glans. Het merk staat bekend om de unieke kleuren en combinaties van kleuren die we in de markt verder nog niet zijn tegengekomen bij de groothandel of andere merken extensions.

  Echt haar extensions van Chiq Human Hair

  Extension ervaringen; voor- en na

  Er komen regelmatig klanten in onze extension salon en zelfs na 5 a 6 maanden ziet hun haar er nog steeds prachtig uit. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van oliën of siliconen en de haren zijn double drawn (vol van aanzet tot punt).
  Bekijk zeker eens onze Facebook en Instagram voor onze extensions referenties met voor en na foto's. Lees ook tevreden reacties op onze reviewpagina : https://www.pem-weert.nl/klantbeoordelingen/

  Wat 'CHIQ human hair extensions' ook nog eens anders maakt dan andere merken, is simpelweg de hoge kwaliteit hairextensions tegen een voordelige prijs. Een optimale prijs/kwaliteitsverhouding die je nergens anders zult vinden.

  CHIQ 'echt haar' extensions eigenschappen:

  • Weft hair extensions van de hoogste kwaliteit;
  • Double drawn extensions (vol van aanzet tot punt);
  • Geen gebruik gemaakt van oliën of siliconen;
  • De wefts zijn plat en bijna onzichtbaar qua bevestiging;
  • Extensions van 100% Europees echt haar; remy human hair;
  • Unieke kleursamenstellingen voor onzichtbaar plaatsing.

  CHIQ human hair extensions zijn te bestellen in kleuren die andere merken extensions niet hebben. Door deze unieke extension kleurencollectie is er altijd wel een kleur die matched met jouw haarkleur zelfs als je highlights of een balayage hebt. Bekijk hier zelf Chiq's extensions winkel voor de mogelijkheden. Zit de juiste kleur er toch niet bij? Dan kunnen we alle kleurencombinaties op maat laten maken, de levertijd is dan ca 6 weken.

  Qua lengte zijn uit voorraad beschikbaar de meest gebruikte 55 cm lengte wefts. Overige lengtes zijn mogelijk op bestelling.

  Matten / wefts met bijna onzichtbare bevestiging

  We horen vaak als reactie dat er vrijwel geen overgang zichtbaar is van het eigen haar naar de wefts! Dit komt omdat de extensions plat zijn en de kleuren gemixt. We plaatsen dus maar 1 baan per rij.

  Haarextensies laten zetten wefts CHIQ Human Hair

  Ben je nieuwsgierig?

  Heb je vragen over onze haren? Stel ze gerust, we kunnen ook altijd een vrijblijvende afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Wel werken we bij PEM - Weert enkel op afspraak. De intake is vrijblijvend & je krijgt gratis advies waarbij we samen kijken of je wensen aansluiten bij de mogelijkheden die we bieden i.c.m. de bijbehorende prijs.

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
  22Dec
  Tijd voor iets nieuws
  11Jan
  Kleurcorrectie
  27Nov
  Stijltang slecht voor je haar?
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten