Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

Bruidskapsel & visagie
aan huis

Professionele bruidsstyling

Bij de mooiste dag van je leven hoort niet alleen de perfecte bruidsjurk, maar ook een mooi kapsel en een verzorgde bruidsmake-up. Wij begrijpen als geen ander dat het tijdens deze speciale dag belangrijk voor jou kan zijn dat je je fijn in je eigen omgeving kunt klaarmaken. Daarom kunnen wij bij jou op locatie langskomen om jouw bruidskapsel en make-up aan huis te doen. We verzorgen de bruidsstyling bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier zal je planning niet worden verstoord en begin je ontspannen aan deze grote dag. 

Bruidsstyling aan huis

Professionele styling

Er is zowel qua bruidskapsel als bruidsmake-up veel te kiezen. Ga je voor een opgestoken kapsel met naturel make-up of kies je juist voor een glamour look? Alles is mogelijk bij PEM! Wij verzorgen als bruidsstylisten jouw bruidskapsel en visagie aan huis en zorgen ervoor dat je kapsel en make-up de hele dag mooi blijft zitten. We nemen alle producten en benodigdheden mee op locatie en werken uitsluitend met professionele producten van de merken LOOkX (make-up) en L'ANZA en Olaplex die geschikt zijn voor alle huid- en haartypen. 

De gewenste look

Vooraf aan de trouwdag plannen we een dag waarin de gewenste look wordt getest. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij jou op locatie. Hierdoor krijg je van tevoren een goed beeld over hoe je make-up en kapsel er tijdens de bruiloft uit komt te zien en kun je eventuele aanpassingen en voorkeuren doorgeven. Weet je nog niet zeker welke bruidsmake-up je wilt? Dan kunnen we tijdens de proefsessie aan de hand van een kleurenanalyse en het gegeven stijl- en kleuradvies experimenteren met verschillende soorten professionele make-up looks. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste look tijdens de grote dag. Op de dag van de bruiloft zullen wij je bruidsmake-up aan huis in Limburg verzorgen en samen met een mooi kapsel de gewenste look creëren. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons in de salon langskomen voor een bruidskapsel en bruidsmake-up.

Blijkt jouw haar niet dik of lang genoeg voor het gewenste resultaat? Dan kunnen we door middel van haarverlenging toch het gewenste kapsel creëren. Als bruidskapper aan huis geven wij je graag juist én eerlijk advies om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

Bruidskapsel en make-up aan huis? Maak een afspraak!

Wil je ontspannend beginnen aan je trouwdag? Kies dan voor een bruidskapper aan huis, bruidsmake-up aan huis, of een combinatie hiervan (bruidskapsel en visagie aan huis). PEM kan jou als bruidsstyliste voorzien van een mooie look en houdt natuurlijk ook rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften. Indien gewenst kun je ook naar onze salon komen voor bruidsstyling op maat.

Voor bruidsmake-up aan huis in Limburg en omgeving kun je bij PEM terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Wij staan graag voor je klaar!

Salon
Onze Salon is geopend op afspraak!

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Afspraak maken
Socialize Updates van Facebook en Instagram
Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
22Dec
Tijd voor iets nieuws
11Jan
Kleurcorrectie
27Nov
Stijltang slecht voor je haar?
Volg ons
KLANTENSTOP
Let op

KLANTENSTOP

Beste bezoeker,

Wat tof dat je ons gevonden hebt.
- Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
- Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

Wie weet tot ziens!

Liefs Pem & Laura. 

Sluiten