Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

Bride

Bruidsstyling

Ga je binnenkort trouwen?

Gefeliciteerd! Je bent ongetwijfeld al een tijdje bezig om ervoor te zorgen dat jouw grote dag tot in de puntjes verzorgd wordt. Je bent niet voor niets op onze site terechtgekomen, want je wilt dat ook jouw haar en make-up perfect verzorgd zijn en mooi passen bij je jurk. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Als professionele bruidstylistes verzorgen we jouw complete look. Op de grote dag ontvangen we je graag in de salon of we komen bij jou aan huis.

Een look die heel de dag mooi blijft

Vaak krijgen we de vraag of het haar en make-up wel heel de dag blijven zitten. 1 antwoord: Ja! We werken met hoogwaardige producten waardoor alles heel de dag goed blijft zitten. Onder de make-up komt een primer en over en tussen je haar spuiten we gerust een bus haarlak. Het is altijd mogelijk om ‘s avonds op locatie een touch up te doen. We werken je haar en make-up dan bij of veranderen je look zodat je op het feest net even een beetje extra hebt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uitgebreide proefsessie voor een perfect resultaat

Bruidskapsel

Om aan al jouw verwachtingen te voldoen plannen we altijd eerst een proefsessie voor je bruidskapsel en bruidsmake-up. We kijken samen naar je wensen en naar wat het beste bij je jurk past. Veel bruiden vinden het leuk om de proefafspraak te plannen op de dag dat ze de jurk gaan passen (meestal zo’n 6 weken voor de bruiloft). Hierdoor zie je meteen het complete plaatje en kunnen we altijd nog veranderingen aanbrengen op de dag zelf. We werken heel close met onze bruiden en hebben veel contact waardoor we elkaar beter leren kennen en het goed vertrouwd voelt als we je mooi gaan maken voor dé grote dag.

Maak vrijblijvend een afspraak voor bruidsstyling op maat

Wil je graag meer informatie? Maak dan eerst vrijblijvend een afspraak zodat we je wensen kunnen bespreken.

Salon
Onze Salon is geopend op afspraak!

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Afspraak maken
Socialize Updates van Facebook en Instagram
Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
22Dec
Tijd voor iets nieuws
11Jan
Kleurcorrectie
27Nov
Stijltang slecht voor je haar?
Volg ons
KLANTENSTOP
Let op

KLANTENSTOP

Beste bezoeker,

Wat tof dat je ons gevonden hebt.
- Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
- Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

Wie weet tot ziens!

Liefs Pem & Laura. 

Sluiten