Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Wij worden beoordeeld met een 9.8/10 0495 218 667 Mail contact

Klantbeoordelingen

Onze klanten en hun tevredenheid staan centraal. De ervaringen van klanten zijn een belangrijke graadmeter voor ons. Benieuwd wat klanten over PEM te zeggen hebben? Neem dan onderstaande reviews door. 

Graag nodigen wij je uit om via Facebook en Google reviews ook een beoordeling achter te laten zodra je bij ons in de zaak bent geweest. Alvast hartelijk bedankt! 
Zien we je binnenkort?
 

Facebook is een betrouwbare bron voor reviews en ervaringen. Op mijn Facebook pagina kun je lezen wat klanten vinden van mijn service en kwaliteit. Om een review achter te laten op facebook dien je ingelogd te zijn op Facebook.
Naast de service als zoekmachine kun je ook reviews achterlaten op Google. Op mijn Google + pagina kun je lezen wat klanten vinden van mijn service en kwaliteit. Om een review achter te laten op mijn Google + pagina dien je ingelogd te zijn.

Klantbeoordelingen

Pem wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 uit de 10. Lees hieronder de reacties van mijn klanten.

Verwendagje

Heerlijk verwendagje gehad.. mooi geknipt en fijn advies hoe ik het beste mijn haar kan verzorgen

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

07-06-2018

Goeie kapper

Na lang zoeken voor een goeie kapper heb ik der eindelijk gevonden. Alles is zeer persoonlijk en je krijgt goeie voorlichtingen. Het resultaat was adembenemend. Zeer tevreden, echt een aanrader! Nogmaals bedankt en zeker tot de volgende keer

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

12-05-2018

Perfect mooi opgeschoren kapsel

Als man maakte de kapper mij niet zoveel uit. Maar denk er nu toch anders over.
Perfect mooi opgeschoren kapsel en stijlvol geknipt..
En het bakkie koffie met baileys maakte het helemaal af..
Mijn zien ze hier zeker snel terug

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

10-05-2018

Mooi resultaat

Van kapper veranderen is altijd spannend maar wat een luxe om bij jou in de stoel te zitten. Dankjewel voor het mooie resultaat.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

03-05-2018

Top kwaliteit

Salon waar je blij van word????top kwaliteit en behandeling! Super tevreden????????????

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

01-05-2018

Prachtige kapsalon

WOW! Wat een prachtige kapsalon, en nog wel onze nieuwe buurvrouw, dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. Ze heeft alle tijd voor je, gebruikt mega mooie producten, je voelt en ziet gelijk resultaat, krijg al een paar dagen niks als complimentjes over mijn haar, blijft leuk. Ik ben fan :)

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

21-04-2018

Prachtige zaak!

Wat een prachtige zaak! PEM straalt rust, vertrouwen en luxe uit. Dit is ook terug te zien in het resultaat. Wat een vakmanschap! Ook voor een ‘kleinere’ behandeling, neemt Pem alle tijd en zorgt ze ervoor dat je tot in de puntjes verzorgd de zaak uitloopt. Geweldig!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

18-04-2018

Blij

Ik ben echt zooooo blij pem!! 
Alleen maar leuke reacties over mn haar!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

08-04-2018

Ontspannen

Heerlijk ontspannen met een hoofdmassage, koffie met verwennerij maar vooral eerlijk en goed advies en super geknipt. Thanks Pem.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

30-03-2018

Mooie zaak!

Wat een mooie zaak!
Heerlijk die rust , en er wordt alle tijd voor je genomen . 
Er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn ,en meegedacht .
Tevens ook al wat super fijne producten gekocht van Lookx make-up. 
Een aanrader! 
Hierbij werd ook goed gekeken welke producten het beste bij je passen ! 
Wie graag verwend wordt en met een mooie coupe de deur uit wil , ben je hier op de juiste plek.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

24-03-2018

Kwaliteit en fijne producten

Vanavond in de nieuwe salon van mijn petekind geweest.
Prachtige stijlvolle salon met de kwaliteit en fijne producten die ik al van Pem gewend was. Je wordt echt in de watten gelegd met een heerlijke hoofdmassage in een lounge stoel aan de wasbak. Heerlijke cappuccino super geserveerd met allerlei lekkers. Absoluut een must om een keer naar toe te gaan. Trots op jou Pemmie!
Liefs tante Jacqueline

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

22-03-2018

Super mooie zaak

Super mooie zaak. Heerlijke ochtend gehad met mijn dochter. Wat een verwennerij voor groot en klein.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

21-03-2018

Een winst voor Weert

Een winst voor Weert een verlies voor Helmond zoals altijd weer geweldig geknipt!
Altijd gezellig en heb er zeker de kilometers voor over!
Echt een TOP kapper

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

21-03-2018

Een oase van luxe en rust

Een oase van luxe en rust. Hier geen haastwerk, er wordt tijd voor je gemaakt. Pem is de enige die ik vertrouw met mijn haar. Dit door duidelijk en eerlijk advies, over bijvoorbeeld de gezondheid van je haar, kleuren, behandeling etc. Niets op de automatische piloot, maar volle aandacht. 
Alles is tot in de puntjes verzorgd, letterlijk en figuurlijk. 
Dit wil toch iedereen die naar de kapper gaat? 
Een prachtige handtekening zet ze bij ieder stukje kunst. Want zo voelt het. Een boost voor je eigen jij en een super gevoel wanneer je naar huis gaat. Pem, dankjewel!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

20-03-2018

Advies over producten

Pem gaf mij het advies 2 producten te gebruiken die de jeuk op mijn hoofd zou verhelpen. Ik geloofde er niet in omdat ik alles al had geprobeerd, ik mocht de producten terug brengen wanneer het niet zou helpen dus het proberen waard niks te verliezen! Pem bedankt ik heb nooit geen jeuk meer op mijn hoofd! Jij bent super en jou salon ziet er prachtig uit! Grote klasse! Groetjes trotse Hans

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

20-03-2018

Supertrots

Ik ben supertrots op mijn dochter Pem! Na vele jaren ervaring en heel veel passie voor haar vak is ze een luxe prachtige salon gestart in haar woonplaats Weert! Haar salon straalt luxe uit en wanneer je een afspraak met haar maakt gaat ze samen met jou op zoek naar je mooiste zelf! Haar advies is eerlijk en professioneel! De massages, presentatie van koffie/thee maken van een bezoek aan haar salon een wellness moment voor jezelf! Heerlijk om ontspannen en blij thuis te komen met een nieuwe look!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

20-03-2018

Mooie zaak

Mooie zaak.
Heerlijke koffie, en een super luxe gevoel na een behandeling bij Pem. Ze geeft je prachtig haar en de nagels blijven super lang mooi. ]

Ik ben verkocht en ga zeker terug!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

20-03-2018

Volop genieten

Superblij met PEM! Volop genieten van alle verwennerijen om je heen terwijl je een betere versie van jezelf wordt! Niet alleen de salon ziet er goed uit, ook de hoofdmassage, geurkaarsen en de heerlijke macarons maken het een echte ontspanning om naar de kapper te gaan. Pem luistert goed naar wat je wilt, adviseert je hierin en denkt met je mee, maar ze durft ook, neemt initiatief en is eerlijk. Door haar het vertrouwen te geven, heeft zij mij een heel nieuw kapsel teruggegeven, iets wat ik zonder haar niet zou aandurven. Een echte aanrader!

 

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-03-2018

10 UIT 10

Super blij met mijn nieuwe kapsel dankzij Pem.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-01-2018

Eerste bezoek

Eerste bezoek aan deze salon. Ik heb Pem de vrije hand gegeven. Super blij met mijn nieuw kapsel, een echte metamorfose.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-01-2018

Vertrouwd gevoel

Eerste keer sinds een paar jaar dat ik weer eens naar een echte kapper ben gegaan. Erg vriendelijke ontvangst :) En ik kreeg meteen een vertrouwd gevoel dat mijn haren in "goede handen" waren. Super mooi kapsel en kleur. Erg blij mee en vervolg afspraak al gemaakt.

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-01-2018

Veel succes

Veel succes met je nieuwe salon in Weert PEM! Zal vast net zoals in Helmond een superfijne kapsalon zijn waar echt de tijd voor je genomen wordt en met een mooi resultaat de deur uitloopt!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-01-2018

Prachtig resultaat

Bekend met Pem nog uit de tijd van Topkappers Helmond daar was ze al een topkapper en dat enkel nog maar verbeterd zijn :)ontspannen begin van je grote dag! Ik kijk nog steeds met een blij gevoel naar het prachtige resultaat!!

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

17-01-2018

Trouwdag

Pem is een waardevolle toevoeging op je trouwdag! Ze neemt alle tijd, is heel behulpzaam en zorgt voor een ontspannen begin van je grote dag! Ik kijk nog steeds met een blij gevoel naar het prachtige resultaat!! 

beoordeelde Pem Weert met een 10 uit 10

10-01-2018
Volg ons