Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

Laura

Vanaf het moment dat ik kon praten riep ik dat ik kapster wilde worden. Op mijn 14e ben ik dan ook al begonnen met werken in een kapsalon en later groeide ik door tot bedrijfsleider. Tegenwoordig ben ik naast fulltime hairstyliste ook nog fulltime mama. Dit weerhoudt mij niet om verder te leren in alles wat met haar te maken heeft. Als ik ergens voor ga dan ga ik ook voor 100%! 

Door mijn inmiddels jarenlange ervaring weet ik zeker dat ik geknipt ben voor het kappersvak. Het is mijn passie mensen een perfecte look te geven die helemaal bij ze past. Of het nu een dame of een heer is, alleen een nieuwe coupe of een totale make-over, ik ben allround, heel perfectionistisch, altijd enthousiast en sta klaar om je te adviseren! Ik vind het belangrijk om tijd te nemen voor de klant, vandaar dat ik bij PEM terecht ben gekomen, luxe, exclusiviteit en persoonlijke aandacht, daar hou ik van! 

Salon
Onze Salon is geopend op afspraak!

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Afspraak maken
Socialize Updates van Facebook en Instagram
Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
22Dec
Tijd voor iets nieuws
11Jan
Kleurcorrectie
27Nov
Stijltang slecht voor je haar?
Volg ons
KLANTENSTOP
Let op

KLANTENSTOP

Beste bezoeker,

Wat tof dat je ons gevonden hebt.
- Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
- Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

Wie weet tot ziens!

Liefs Pem & Laura. 

Sluiten
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het