Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Tijd voor iets nieuws

  Geplaatst op: 22-12-20
  Tijd voor iets nieuws

  Wat een jaar!

  2020 is bijna voorbij. Een jaar dat voor iedereen heftig was en de boeken in gaat als ''Het Coronajaar''. Een jaar wat we allemaal zo snel mogelijk willen vergeten! We hopen dat 2021 beter wordt, maar is dat wel zo? De tijd zal het ons leren...

  Tijd voor iets nieuws!

  Na zo'n jaar met lockdowns, veel heftige verhalen en zieke mensen ga je nadenken: wordt het niet eens tijd voor iets nieuws? Gewoon iets, zomaar, omdat het kan! Je hebt extra tijd vrij en gaat toch anders nadenken over bepaalde dingen in het leven. Misschien heb je iets nieuws gekocht? Een verbouwing gedaan? Je inrichting vernieuwd?

  Wij vonden het ook tijd voor iets nieuws! Een soort van PEM 2.0

  Voor ons is het dan nu ook tijd om helemaal te gaan stoppen met de nagels. Hier waren we al even mee gestopt maar nu wordt dit ook echt aangepast in ons logo. PEM hair make-up nails wordt PEM hair & make-up by Pem & Laura. Aan het nieuwe logo wordt dan ook hard gewerkt achter de schermen en zo ook aan onze vernieuwde website. Uiteindelijk zal ook onze nageltafel helemaal verdwijnen maar dat zijn plannen voor later. Nieuwe foto's zijn onderweg, de bestickering op de raam wordt aangepast en zo krijgen wij toch weer een beetje positieve energie in deze 2e lockdown in 2020.

   

  Ondanks alles wensen wij jullie toch fijne feestdagen en op naar een beter 2021!

  Liefs Pem & Laura

   

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten