Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Stijltang slecht voor je haar?

  Geplaatst op: 27-11-18
  Stijltang slecht voor je haar?

  Je kent ze vast, die meiden van 16 jaar met té stijl haar met van die dunne vlassige punten waarvan de moeder elke dag zegt: 'ze had vroeger zo'n mooi haar maar ze heeft het helemaal kapot gestijlt met die stijltang!'

  Kan dat eigelijk? JA dat kan! Gebeurt dat met iedere stijltang die te koop is? NEE zeker niet. We leggen jullie graag uit hoe je de juiste keuze maakt in een nieuwe stijltang aanschaffen. 

  Ten eerste 

  is het belangrijk dat je nooit een stijltang koopt in een ''winkel'' (we zullen geen namen noemen ;-) ), maar altijd bij een groothandel of een kapsalon. De stijltangen die in de winkel te koop zijn zijn goedkoop en... slecht voor je haar. Ze worden te heet, juist te koud en zijn gemaakt van goedkopere materialen. 

  Door de jaren heen is er veel veranderd in de technologie van de stijl- en krultangen. We hebben vanalles voorbij zien komen en natuurlijk zelf getest. Hierdoor hebben wij zelf in ons assortiment 4 stijltangen zitten. variërend van €79,96 tot €265,-. Is de duurste dan ook altijd de beste? Ja, maar het wil niet zeggen dat jouw haar de duurste nodig heeft.

  Het is belangrijk te kijken naar de kwaliteit van je haar en hoevaak je de stijl- of krultang gaat gebruiken.

  1. Heb je mega gezond haar, kleur je het nooit en gebruik je de stijltang maar 1x per week? Dan is de MAXpro EVOLUTION geschikt voor jou. Deze beschermd je haar tijdens het stijlen en is gemaakt van 100% titanium platen. €79,95
  2. Heb je haar wat moeilijk stijl word doordat het bijvoorbeeld sterk krult of een slag er in heeft van nature? Dan is de MAXpro STEAM+ geschikt voor jou. Deze stoomstijltang met meegeleverd serum is in te stellen op temperatuur en dus ook geschikt voor het meest weerbarstige haar. Door de stoom blijft het haar langer stijl. €149,95
  3. Ben je een fanatieke stijler en maak je ook soms krullen? Dan is de ghd GOLD stijltang geschikt voor jou. Deze stijltang maakt gebruik van een speciale dual zone technologie waardoor de temperatuur gemeten wordt en constant 185 graden blijft waardoor de haarschubben gesloten worden. De bladen zweven en dit zorgt ervoor dat hij door het haar glijdt voor snelle, frizz-vrije styling en salon-waardige glans. €199,- (nu limited edition uitvoering inclusief hitte bestendige tas en onderlegger €205,-)
  4. Is je haar gekleurd, geblondeerd, jaar in jaar uit gestijlt, gekrult, met andere woorden, heeft je haar wat geleden? Dan is de ghd PLATINUM+ styler dé stijltang voor jou. ghd's ultieme SMART styler die de behoefte van jouw haar voorspelt. Met baanbrekende ultra-zone met voorspellende technologie. Deze technologie herkent de hoeveelheid haar en stemt af op jouw stylingsnelheid zodat het optimale vermogen wordt afgegeven. De temperatuur wordt 250x per seconde gemeten voor een consistente optimale stylingstemperatuur van 185°C over de gehele plaat. Dit geeft jouw haar een gepersonaliseerde styling met een ultiem resultaat. De platinum+ styler voor gezondere styling in één haal en 70% sterker haar, 2 x meer kleurbescherming en 20% meer glans. €265,-

  Vergelijk een stijltang eens met een auto: een Renault clio rijdt prima, maar een Mercedes rijdt toch nét wat lekkerder. Iedere auto rijd, maar niet iedere auto rijd even lekker of is even goed voor het millieu etc. Dit geldt ook voor een stijltang. Stijl maken doen ze allemaal maar niet allemaal even goed. 

  Nieuwsgierig geworden naar onze stijltangen? Kom gerust eens langs om ze te bekijken, we helpen je graag.

  Liefs Pem & Laura.

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten