Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Professioneel of drogist?

  Geplaatst op: 30-04-18
  Professioneel of drogist?

  Als je je badkamerkast open doet dan zie je ongetwijfeld heel wat producten staan. Een deel misschien zelfs ongebruikt omdat je ze op de reclame hebt gezien of omdat je eigenlijk helemaal niet weet waar ze voor zijn. Koop jij jouw producten altijd bij de drogist/supermarkt? Of koop je alles bij de kapper en schoonheidsspecialiste? Ik leg je uit wat de verschillen zijn en waarom ik je als kapster nooit iets ''probeer aan te smeren''.

  Problemen met je haar?

  Heb jij problemen met je haar of hoofdhuid? Zit je haar altijd goed? Of zit het eigelijk nooit, is het droog in de punten en snel vet aan je hoofdhuid? Als je haar altijd goed zit dan gebruik je waarschijnlijk de juiste producten die je bij de kapper hebt gekocht, als je haar nooit goed zit, het droog is in de punten en snel vet aan de aanzet, dan gebruik je waarschijnlijk de verkeerde producten van de drogist. Maar wat is dan het verschil? Is het alleen de prijs? Zijn dure producten altijd beter? Ja meestal wel! Elke shampoo doet zijn werk, het reinigt het haar, er is alleen heel veel verschil in hoe dit gebeurt.

  Schadelijke stoffen.

  In professionele haarproducten zitten geen/minder schadelijke stoffen. De belangrijkste zijn siliconen en sulfaten.

  Sulfaten zijn goedkope schuimmiddelen die de shampoo laten schuimen en het haar agressief reinigen, het zorgt ervoor dat het alles wat het tegenkomt opruimt. Heb je je haar dus net in die mooie felle roodtint laten kleuren, dan zal een shampoo die sulfaten bevat dit met 1 wasbeurt al vervagen! 

  Siliconen gaan als een jasje om je haar zitten en stapelen zich elke wasbeurt op. Je haar wordt hierdoor steeds vetter en er komt een hele neppe glans overheen. Heb je je haar 's morgens gewassen, is het 's avonds al weer vet. 

  ALLE haarproducten die in de drogist verkrijgbaar zijn bevatten sulfaten en/of silliconen, heel veel water en doen dus weinig goeds met je haar. Ze bevatten goedkope ingredienten waardoor het product zelf ook goedkoop is. (er zullen uitzonderingen zijn, maar deze producten verzorgen het haar nog steeds niet.) Een professionele shampoo is misschien wel 5x zo duur dan een veriant van de drogist, het verschil zit het hem in de ingredienten. Daarnaast gaan deze producten ook veel langer mee omdat je veel minder nodig hebt. Zo gaan er uit een fles L'ANZA shampoo minimaal 70 wasbeurten! Daarnaast is L'ANZA sulfaat én silicoon VRIJ.

  Ingredienten.

  Professionele haarproducten bevatten zeldzame en dure ingredienten. Deze worden in een laboratotium onderzocht en verwerkt. Dit kost natuurlijk meer geld waardoor een professioneel product duurder is. De concentratie van de ingredienten is dan ook hoog. L'ANZA werkt met NANO-technologie waardoor de moleculen in de producten zo klein zijn dat ze zo diep mogelijk het haar in kunnen dringen en het haar ook echt van binnenuit kunnen herstellen.

  Conclusie:

  Professionele producten zijn ALTIJD beter dan die van de drogist. Door mijn ervaring door de jaren heen heb ik verschillende producten getest en ben ik uiteindelijk het meest tevreden over L'ANZA healing haircare.

  L'ANZA is het enige haarverzorgingsproduct dat het haar echt van binnenuit hersteld. Healing haircare is een naam die alleen gebruikt mag worden als de producten het haar ook daadwerkelijk herstellen, en dit is bewezen. 

  Kom je bij me in de salon dan ga ik je haar eerst wassen met een diepreinigende shampoo die de siliconen aanpakt en verwijderd. Daarna zorg ik dat je haar heerlijk wordt verzorgt en kijk ik welke producten geschikt voor je zouden zijn. Ik zal je nooit iets proberen aan te smeren, ik wil er alleen voor zorgen dat jouw haar elke dag zit alsof je van de kapper af komt. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou!

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten