Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Kleurcorrectie

  Geplaatst op: 11-01-19
  Kleurcorrectie

  Ken je dat?

  Je maakt een afspraak bij de kapper en je hebt helemaal zin in iets nieuws! Wat doe je dan? Pinterest! Je maakt een heel bord met 100 plaatjes van de kleur die mooi vind. Terwijl je bij de kapper zit laat je trots je huiswerk zien en verteld dat je deze kleuren wel héél mooi vind! De kapper kijkt je aan en zegt: Top, dit gaan we doen! Ze begint allerlei kleuren te maken en het duurt een hele tijd voordat je klaar bent. Zodra je haar geföhnd is ben je eigelijk niet heel blij met eindresultaat, jouw haar is helemaal niet hetzelfde als dat ene plaatje!

  Hoe kan dit gebeuren? Ten eerste: advies is the key!

  Een plaatje is geduldig, een foto kan vanuit de juiste hoek zijn genomen en meestal zie je ze alleen van de achtekant. Het ligt er ook aan waar de foto is gemaakt, binnen in kunstlicht, buiten in felzonlicht, met een extra lamp er op of juist in een donkerdere ruimte. Daarnaast is 80% van die o zo leuke Pinterest plaatjes bewerkt. Het licht is feller gemaakt, de kleuren zijn extra verhelderd, of juist donkerder gemaakt. De kleur op jouw plaatje lijkt dus lichter/feller/donkerder dan dat deze in werkelijkheid is! 

  Zit je bij ons in de stoel? Dan adviseren we je hier goed over

  We zijn eerlijk over wat wel en niet kan en leggen je goed uit hoe het nou zit met die plaatjes. Daarnaast is het ook afhankelijk van je haar of een betaalde kleur überhaupt wel kan. Is je haar eerder gekleurd of heb je natuurhaar? Heb je het bij de kapper laten kleuren of heb je het zelf gedaan? Allemaal belangrijke factoren als je een bepaalde kleur wil. Verwacht niet dat wij in een half uur van zwart naar blond kunnen kleuren en dan ook nog voor €30,-. Sommige kleuren kosten heel veel tijd en dus ook geld. We kunnen je eigelijk altijd helpen om jouw perfecte kleur te bereiken maar soms niet in een behandeling.

  Vertrouw in ons en het proces. Wij gaan voor de kwaliteit van je haar en vinden het belangrijk dat je haar gezond en glanzend blijft. Soms zijn er 4 sessies van 5 uur nodig om die ene kleur te bereiken, dit betekend 4x minimaal €200,-en dan kan het zomaar zijn dat jouw haar ineens bijna €1000,- waard is ;-)   Maar je weet wat ze zeggen:

  ''Because you worth it''

  Wil je graag een afspraak maken of advies? Neem gerust contact met ons op!

  Salon
  Openingstijden
  • Maandag
  • Gesloten
  • Dinsdag
  • 9:00 17:30
  • Woensdag
  • 9:00 13:00
  • Donderdag
  • 9:30 20:30
  • Vrijdag
  • 9:00 17:30
  • Zaterdag
  • 8:30 16:00
  • Zondag
  • Gesloten

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  Coronavirus
  Belangrijke mededeling

  Daar staan we dan... Nala lieten we al een week thuis maar helaas moeten wij vanaf morgen ook thuisblijven. Dringend advies aan salons om te sluiten, dan kunnen we niet meer anders... We bestaan net 2 jaar, met hart en ziel staan we dagelijks kei hard te werken om jullie van het mooiste haar en nagels te voorzien. Dat is wat wij het liefste doen: hard werken.

  Maar nu is het even niet anders. Wij leggen onze scharen neer tot (ten minste) 28 april. Wij hopen daarna weer aan de slag te kunnen en voor jullie klaar te staan, we houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte. Klanten die een afspraak hebben staan de komende 2 weken worden morgen gebeld, verder zijn wij er voor jullie als er vragen zijn of als jullie producten nodig hebben.

  Let op jezelf en elkaar, hou je aub aan alle regels en blijf gezond! Hopelijk tot snel🙏🏼🍀.
  Veel liefs van ons.

  P.S. Blijf automatisch op de hoogte van updates via onze Facebook en Instagram

  Sluiten