Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

    Even voorstellen: Laura

    Geplaatst op: 04-10-18
    Even voorstellen: Laura

    Lieve allemaal, hier is ze dan: Laura! Door haar jarenlange ervaring in het kappersvak kun je vanaf 16 oktober ook bij haar terecht voor alles wat met haar te maken heeft. Ik ken Laura al een tijdje, ze is mega perfectionistisch en ik weet dat zij precies staat waar PEM voor staat: kwaliteit, service en beleving. Maak je een afspraak bij Laura dan weet je zeker dat je met een perfecte look naar buiten loopt.

    Ik kan niet wachten om samen met Laura aan de slag te gaan zodat we samen nóg meer mooi haar kunnen maken! Je kunt alvast je afspraak inplannen bij Laura door te mailen, bellen of een berichtje te sturen. Ook via de site kun je een afspraak plannen voor kleine behandelingen. Zien we jullie binnenkort?

    Liefs Pem

     

    Salon
    Onze Salon is geopend op afspraak!

    Afspraak maken: telefonisch of online?

    Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

    Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

    Afspraak maken
    Socialize Updates van Facebook en Instagram
    Volg ons
    KLANTENSTOP
    Let op

    KLANTENSTOP

    Beste bezoeker,

    Wat tof dat je ons gevonden hebt.
    - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
    - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

    Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

    Wie weet tot ziens!

    Liefs Pem & Laura. 

    Sluiten
    Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
    Ik begrijp het