Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Even voorstellen: Laura

  Geplaatst op: 04-10-18
  Even voorstellen: Laura

  Lieve allemaal, hier is ze dan: Laura! Door haar jarenlange ervaring in het kappersvak kun je vanaf 16 oktober ook bij haar terecht voor alles wat met haar te maken heeft. Ik ken Laura al een tijdje, ze is mega perfectionistisch en ik weet dat zij precies staat waar PEM voor staat: kwaliteit, service en beleving. Maak je een afspraak bij Laura dan weet je zeker dat je met een perfecte look naar buiten loopt.

  Ik kan niet wachten om samen met Laura aan de slag te gaan zodat we samen nóg meer mooi haar kunnen maken! Je kunt alvast je afspraak inplannen bij Laura door te mailen, bellen of een berichtje te sturen. Ook via de site kun je een afspraak plannen voor kleine behandelingen. Zien we jullie binnenkort?

  Liefs Pem

   

  Salon
  Onze Salon is geopend op afspraak!

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Volg ons
  KLANTENSTOP
  Let op

  KLANTENSTOP

  Beste bezoeker,

  Wat tof dat je ons gevonden hebt.
  - Ben je al klant bij ons? Dan kun je zoals je gewend bent je afspraak online inplannen.
  - Ben je nog geen klant bij ons? Dan is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

  Door de aanhoudende drukte in onze salon hebben wij al enige tijd een klantenstop en het ziet er helaas ook niet naar uit dat dit snel veranderd. Wij willen onze klanten de service en kwaliteit bieden die ze verdienen en daardoor moeten wij deze keuze maken.

  Wie weet tot ziens!

  Liefs Pem & Laura. 

  Sluiten
  Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
  Ik begrijp het