Contact

Maasstraat 6
6001EC Weert
Limburg, Nederland

T 0495 218 667
E info@pem-weert.nl

Contact us
Beoordeeld met een 9.7
Beoordeeld met een 9.7

  Nagelstudio in Weert

  Mooi verzorgde nagels

  Gelcolor OPI

  Verzorgde nagels zijn het visitekaartje van iedere vrouw, maar helaas is dit niet altijd van nature aanwezig. Heb je zachte nagels, bijt je nagels of wil je je nagels mooi laten verzorgen voor een feestje? Dan zijn acrylnagels en gelcolor een goede oplossing. Ook wanneer je wel van nature sterke en mooie nagels hebt, kan Pem deze extra laten stralen met een mooie gelcolor en manicure. Zoek je een nagelstudio in Weert? Dan ben je bij PEM aan het juiste adres!

  Gediplomeerd nagelstyliste

  Pem beschikt als gediplomeerd nagelstyliste over de beste materialen en technieken en kan daardoor op deskundige wijze jouw nagels een verzorgde en stijlvolle uitstraling geven. Er wordt vooral gewerkt met OPI in zowel de gelcolor als acryl. De gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Hierdoor ontstaat een zeer natuurlijk effect en is gelcolor geschikt voor bijna elke nagel. Wil je graag stevigere én langere nagels? Dan is acryl de beste oplossing. Ook voor een manicure in Weert om je handen weer eens lekker te laten verzorgen ben je bij Pem aan het juiste adres. Manicurebehandelingen zijn namelijk hét recept voor prachtige en jonger uitziende handen!

  Op zoek naar een nagelsalon in Weert? Maak dan een afspraak!

  Maak van je handen een visitekaartje

  Mooi en verzorgd zijn is jouw visitekaartje. Een handdruk kan een belangrijke indruk achterlaten en daarom zijn mooie en verzorgde nagels erg belangrijk. Tijdens de nagelbehandeling adviseer ik je over de mogelijkheden en laat ik je een aantal voorbeelden zien waardoor je een goede keuze kunt maken. Je nagels kunnen van elk gewenst kleurtje worden voorzien en op elke lengte worden gemaakt. Na de behandeling in onze nagelstudio in Weert zien jouw handen er perfect verzorgd uit.

  Op zoek naar een nagelstudio in Weert?

  Ben je op zoek naar een nagelsalon waar je bent verzekerd dat je met prachtig stralende handen de deur uitgaat? Maak dan gerust een afspraak voor een nagelbehandeling in onze nagelstudio in Weert of neem contact op voor meer informatie. Zien we je binnenkort?

  PEM is niet alleen een nagelstudio in Weert. Je kunt er ook terecht voor haar, make-up en bruidsstyling. Meer weten? Lees hier meer over PEM.

  Salon
  Openingstijden
  • Maandag
  • Gesloten
  • Dinsdag
  • 9:00 17:30
  • Woensdag
  • 9:00 13:00
  • Donderdag
  • 9:30 20:30
  • Vrijdag
  • 9:00 17:30
  • Zaterdag
  • 8:30 16:00
  • Zondag
  • Gesloten

  Afspraak maken: telefonisch of online?

  Online kunnen beperkte behandelingen worden ingepland.

  Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen die niet in het rijtje staan kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

  Afspraak maken
  Socialize Updates van Facebook en Instagram
  Het laatste nieuws Lees onze blogs en het laatste nieuws
  11Jan
  Kleurcorrectie
  27Nov
  Stijltang slecht voor je haar?
  04Oct
  Even voorstellen: Laura
  Volg ons
  Coronavirus
  Jaaaaaa we mogen weer open!

  Wat hebben wij jullie gemist en jullie ons natuurlijk ook.
  Onze telefoon, mailbox, instagram en Facebook ontploffen bijna, hoe leuk is het om te merken dat iedereen zó graag naar de kapper wil!

  Wij staan te popelen om aan de slag te gaan.
  Een bezoek aan onze salon zal niet veel anders lopen dan voorheen.
  Wij werkten eigenlijk altijd al “Corona-proof” maar nu nog nét een beetje extra.


  Wil je een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op.
  In verband met de vele aanvragen kan het zijn dat je iets langer moet wachten dan normaal, onze excuses hiervoor. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen!

  Tot snel🙏🏼🍀.
  Veel liefs Pem & Laura

  P.S. Blijf automatisch op de hoogte van updates via onze Facebook en Instagram

  Sluiten